Kerst 2020 en Atelier Pracht

We gaan zo langzaam aan weer richting de winter en die gezellige donkere maand december.

Voor sommige mensen is dit de mooiste tijd in het jaar en zijn ze al druk met het organiseren van de dagen met de familie. De juiste cadeaus vinden voor onder de Kerstboom, de outfits voor tijdens overdag en tijdens het diner.

Maar ook de tafel verdient wat aandacht. Een mooie gedekte tafel maakt je diner extra speciaal! En daar helpen we bij Atelier Pracht natuurlijk graag bij.

Vorig jaar hadden we al heel wat feestelijke tafelkleden, lopers en servetten om uit te kiezen.             

Van feestelijke kerstballen, sneeuwkristallen op petrol blauw, reindeers met tartan strepen tot aan de mooie uni kerstrode tafelkleden. We maken het hier allemaal op het atelier en kunnen je naast de standaard maten ook voorzien van op maat gemaakt tafellinnen.

En dit jaar gaan we nog wat verder uitbreiden! We hebben in diverse kleuren en dessins ronde tafelkleden. Wel tot 250 cm in diameter als het moet! 

 

Royal Christmas Fair

We zijn er dit jaar natuurlijk weer bij en hopen dat ,ondanks de corona, het weer de mooiste tijd van het jaar mag zijn. De Royal Christmas Fair is op het Lange Voorhout - den Haag. Deze geweldige fair is van 11 december tot en met 23 december 2019. We mogen 13 dagen lang meedoen aan de Kerst voorpret op de meest romantische laan van Den Haag. Echt een aanrader om te bezoeken.

 

Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken in het atelier of op de fair, dan kun je ook online je kerst tafellinnen kopen. We vullen in de komende weken de online kerstwinkel met al onze creaties. En geef gerust aan als je iets op maat wenst - we staan voor je klaar!