Kerst 2020 en Atelier Pracht

We gaan zo langzaam aan weer richting de winter en die gezellige donkere maand december.

Dit jaar wordt het met de Covid 19 maatregelen waarschijnlijk niet de Kerst waarop je hoopte. Grote familiediners zijn thuis niet mogelijk. En dat betekent dat we dit jaar in kleine samenstelling de Kerstdagen gaan doorbrengen.

En dan verdient de aankleding van je tafel wat extra aandacht. Niet alleen een mooie outfit, maar ook een mooie gedekte tafel maakt je diner  speciaal! En daar helpen we bij Atelier Pracht natuurlijk graag bij.

We hebbeb al heel wat feestelijke tafelkleden, lopers en servetten om uit te kiezen.             

Van kerstballen, sneeuwkristallen, reindeers met tartan strepen tot aan de mooie geweven glitter tafelkleden. We maken het hier allemaal op het atelier en kunnen je naast de standaard maten ook voorzien van op maat gemaakt tafellinnen.

En dit jaar gaan we nog wat verder uitbreiden! We hebben in diverse kleuren en dessins ronde tafelkleden. Wel tot 250 cm in diameter als het moet! 

 

Royal Christmas Fair

Dit jaar helaas geen Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout - den Haag. Deze geweldige fair is voor 2020 afgelast. Maar we kijken uit naar 2021om daar weer een mooie fair van te maken.

Diverse verkooppunten en atelier is open

Gelukkig zijn er meerdere mooie winkels waar je onze producten ook kunt vinden. En brengen we ons eigen atelier in Kerst sfeer. Je bent van harte welkom!